Kibsgaard Specialproduktion Aps er en underleverandørvirksomhed – og dermed én af mange. Men med en jysk beskedenhed tør vi godt karakterisere os som anderledes. Ganske enkelt fordi vi alle som én her på stedet er indstillet på altid at overraske vore kunder positivt, når det drejer sig om at løse selv komplicerede opgaver og gøre det til tiden i en kvalitet der mindst modsvarer det, der er krævet og aftalt. Vores professionelle stolthed kræver, at det er sådan.

Til dette at overraske positivt hører også, at vi takket været vores flexibilitet er i stand til at overgå kundernes forventninger til hurtig levering – også når det drejer sig om dag- til dag leveringer. Så står du f.eks. og mangler 3 forskellige overgangsstykker, og det skal gå lidt stærkt, så er det noget, vi klarer.
Naturligvis er vi helt opdaterede omkring lovkrav certifikater og de nyeste EU-krav. Men du skal vide, at vi også er fokuseret på trivsel, et godt samarbejdsmiljø og en positiv virksomhedskultur.

Det sidste er ikke mindst en naturlig følge af vores løbende faglige udvikling- og humoren, som også kendetegner dagligdagen hos os.

Hvorfor ikke prøve at kontakte os, næste gang der er brug for en pålidelig underleverandør.