Profil


Af en stabil, fleksibel og kyndig underleverandør

Helt tilbage i 1977 blev Kibsgaard Specialproduktion, som har domicil på Mors, etableret ved Peter Kibsgaard som en underleverandør og industriel servicevirksomhed inden for området jern og stål med fokus på enkeltstykproduktion og fremstilling af mere komplicerede emner.

Firmaet blev overtaget i november 2015 ved Adam Lowe, som fører den stolte tradition Peter Kibsgaard har etableret, videre.

Til daglig løser vi en lang række spændende opgaver. Stort set altid efter kundespecifikke tegninger og kundernes ordrer. Men det sker også, at vi klarer tingene på baggrund af helt enkle tegninger og oplæg. Har vore kunder ikke selv mulighed for at udfærdige tegningsmaterialet, klarer vi det. Hos os hilser vi under alle omstændigheder udfordringer velkomne.

Det hører med til vores profil, at vi betragter stædighed som en dyd. I hvert fald den form for stædighed der bevirker, at vi vedblivende arbejder på en sådan måde, at kundernes positive forventninger altid indfries. Vi kan da også med stolthed konstatere, at en del af vore kunder har været med os siden vores etablering.

Vore kunder findes ikke mindst inden for disse segmenter:

• Inventar
• Kornbearbejdningsanlæg
• Specialmaskiner
• Montage- og projekteringsvirksomheder

Fælles for vore kunder er, at de ved, at vi kræver af alt, hvad vi laver, at det kan måle sig det bedste, der fremstilles inden for moderne højteknologisk fabriksfremstillede serieprodukter.
Det er jo her, vore produkter ofte skal indgå som en del af helheden.

Peter Kibsgaard

Peter Kibsgaard – stifter af Kibsgaard Specialproduktion.

 

Print Friendly, PDF & Email